Bota borrelia naturligt - kurs för terapeuter 2 dagar

Webb baserad kurs - inspelad + att du får support via telefon och deltagande i Facebookgrupp  

Kostnad 2500 kr 


Välkommen till en kurshelg som handlar om att jobba holistiskt med örter och tillskott med borrelia och saminfektioner (andra bakterier, virus och parasiter) så kallade vectorburna infektioner.

Kursen omfattar
En genomgång av historik och spridning. Skillnad mellan naturlig läkning och läkarvård. Olika inriktningar inom skolmedicin respektive naturlig läkning. Genomgång av olika infektioner, hur de yttrar sig (symtom), var i kroppen de manifesteras, hur man jobbar med att läka infektionerna. Hur man jobbar med olika organ och funktioner med örter och tillskott, samt andra behandlingsmetoder som homeopatmedel, frekvensmaskiner, bastu mm.

När du vill
Var Onelinekurs som du kan se under en månad hur många gånger du vill
Kostnad 2500 kr Betalar du före 31 januari 2021 får du rabatt 400 kr och kursen kostar 2100 kr 

Anmälningar  Skriv till karin@denvildamedicinen.se för faktura och ange faktureringsuppgifter 

Kursen riktar sig till dig som är terapeut inom komplementärmedicin. Du behöver ha lite kunskaper om hur kroppen fungerar. Kursen är tänkt att berika och ge dig ytterligare verktyg att jobba med i din praktik.

Kursledare är Karin Fredriksson som är näringsmedicinare och örtmedicinare med erfarenhet från de senaste tio åren i sin verksamhet att ha jobbat mycket med vectorburna infektioner och allt vad som omger detta, samt hälsoproblematik relaterat till Sjuka hus/mögel.


Omdöme om kursen från kursdeltagare

Vill tacka för en jättebra genomförd borrelia kurs! Mycket bra upplagt och väldigt informativt. Mycket intressant att få veta skolmedicinens och den alternativa medicinens behandlingar och synsätt. Det skapar en bra och ärlig helhetsbild.

Kursen rekommenderas varmt.

//Sam Kohngmuk


Kan varmt rekommendera borreliakursen. Ger en bra grund för att förstå de olika fästingburna sjukdomarna. 

//Threse Altun

83611851_3379754532066757_8932985097494200320_ojpg