Referenser

Det känns verkligen tryggt att kunna boka tid hos dej och snabbt få bästa tänkbara hjälp med att förbättra hälsan. Ditt kunnande och mångåriga erfarenhet betyder oerhört mycket! Tack fina och kloka Karin!

Zaida Granath


Tack för all den kunskap du besitter, och delar med dig av. Det är en stor trygghet att veta att det går att få tillgång till den vid ett bokat besök, och att de örtpreparat du säljer är av bästa kvalitet. Din kunskap har befriat mig från neuroborrelia, vilket läkarvetenskapen också försökt, men misslyckats med.

Nina Nykvist


Karin är proffsig och otroligt kunnig och empatisk. Hon har hjälpt mig att få balans i kroppen, gett mig energi genom bla  kranosakral terapi för bl a mina ryggproblem. Jag verkligen rekommendera Karin Fredriksson

Sissel Leistadt


Jag har en historia med magproblem sedan barnsben.

Fick fikonsirap för att få igång magen. Förstoppning och hetsigt humör hängde med till vuxen ålder.
Jag har en ok mage idag och är lugnare.. Kommit fram till.
* glutenfritt - stor bov
* mjölkfritt - tålde inte pga trasig tarm
* lagade tarmen med GAPS
* fortsatte med lchf
* dricka vatten
* candidaprogram för överväxt
* stress är en stor bov
* mögel i stort sett alla mina hem och jag har tagit med mig smittade saker i flyttarna
* ätit för mycket - självförgiftning
* nu finkammar jag med laktinreducerad kost och tar hand om lymfan.

Jag tog hjälp av Karin Fredriksson som har hjälpt mig enormt genom att analysera o ta fram vad just jag behöver stötta. Hon kollar i blodet, mäter med frekvensmaskin, kollar med kinesologi och annat av allt det hon kan som anses kan hjälpa. Karin prackar inte på massa produkter för att sälja. Man kan välja själv utan att känna sig dum. Men man är ju där av en anledning och då har de ordinerade produkterna hjälp mycket.

Det spelar ingen roll hur mycket man lägger ner i tid o pengar om man inte tar bort grundorsaken och avlastar kroppen. Jag har chansat i många år som många andra och följt allmänna råd och bara tittat på enskilda symptom som kan ha skapat mer obalanser eller varit verkningslösa. Det är en dyr och tidsoffrande metod.
I mitt fall var det mögel och emissioner från golvet som är den troliga grundorsaken.

Man måste titta på helheten. Hur lever man?
Kemikalier i saker o mat o luft
Stress - känslomässigt jobbet inställning kontrollbehov
Andning
Händelser i livet ( rek kraniosakral behandling)
Insikt ACT KBT
Kosten och hur man äter
Oupptäckta bakterier

Karin har en mycket bred utbildning och lång erfarenhet.
Expert inom mögel o borrelia bla

Många lägger tusentals kronor på sin bil som ska ta oss från A till B men sällan på sin kropp o knopp som ska ta oss fram hela livet.

Många ser noga till att deras djur måste äta noggrant utvald föda och inte äta något som kan ska det. Men hur många är lika noga med sina barn o sin egen hälsa?

Vi alla måste ta ansvar för hur vi lever och inte lägga över problemen på andra när kroppen strejkar.
Tur att vi har kunniga terapeuter och naturläkare som med sin kunskap kan leda oss rätt.

Mari Johansson

Det går att bli frisk.
Jag var fruktansvärt svårt sjuk. Två år efter fästingbettet var jag sängliggande i upp till 23 h per dag, hade en fruktansvärd hjärntrötthet, smärtor som kom och gick och led av en extremt svår utmattning.
När det var som värst orkade jag inte ens sitta upp längre stunder.
Jag tvättade håret liggande i badkaret varannan vecka, försökte sitta med vid matbordet med familjen men orkade inte äta samtidigt som barnen stojade och pratade. Jag överlevde, en dag i taget.
Nu jobbar jag igen.
Det går att bli frisk.
Efter något år på antibiotikabehandling började jag även behandla med örter med hjälp av Karin Fredriksson.
Jag var sliten av den tuffa antibiotikabehandlingen och visste knappt vad som var symptom, biverkningar och herx.
Hon behandlade mig för parasiter med framgång, rekommenderade mig personligt anpassade örter mot borrelian, och för att stötta kroppen. Jag fick verktyg att läka på riktigt.
Till slut vågade jag fasa ut antibiotikan och förlita mig helt på örter och tillskott, anpassade till mig utifrån blodanalys och kinesiologi.
Sakta, sakta har jag läkt och tillfrisknat.
Nu har jag gått i fjällen med barnen, min man har fått tillbaka sin fru och jag har kunnat börja jobba igen.
Ge inte upp. Det går att bli frisk.
Kristina


Karin är otroligt professionell inom alternativ medicin, hon är väldigt kunnig med en bank av egna viktiga erfarenheter. Karin har med bl a hennes metoder, analyser och örter verkligen hjälpt mig och min familj till en bättre hälsa, både i stort och smått. Jag rekommenderar alla som inte mår riktigt bra att avlägga ett besök hos henne, hon är absolut en väg till ett bättre liv. Karin är helt enkelt grym
Ann Rydholm


Hela min familj och flera bekanta, som jag tipsat om Karin, har fått hjälp som resulterat i återställd hälsa.

Jag fann Karin via ett inlägg av Sanna Ehdin (den självläkande människan) där hon ville veta om hon var återställd från sjukdom. Sanna misslyckades att få detta kvitto från den skolmedicinen då dom bara kan konstatera om du är sjuk, inte om du är frisk.

Jag bokade då en undersökning av Karin och har aldrig ångrat det.

Jag har inte erfarenhet av vård så jag har svårt att betygsätta på en traditionell betygskala, men jag säger att ett besök hos Karin är en god investering. För mig är hon en femma på en skala till fem, men jag har inget att jämföra med.

Peter Feltenmark


Karin är oerhört kunnig i allt som handlar om friskvård. Det känns extra tryggt att hon har så mycket egen erfarenhet av att bygga upp kroppens immunförsvar på naturlig väg. Jag kan verkligen rekommendera alla som vill få hjälp med sin hälsa att boka en tid för skräddarsydd behandling.
Zaida Granath


Karin är en klok och mycket påläst naturmedicinare med en befriande och smart inställning gällande fördomar, förenklade lösningar och källkritik. Känner mig väldigt trygg med hennes råd och rekommenderar henne mer än gärna.
Anna Bengtsson


Karin utgår från mig och mina symptom. Här finns inga standardlösningar. Första besöket tog 2 timmar. Hon går till botten för att hitta orsaken.

Tina Häussler Hällås


Karin har hjälpt mig , när jag hade frusen axel , jag slapp ta kortison sprutor , jag förlitar mig helt på Karins stora kunnande
Marie Redgård


Karin är klok, empatisk och mycket påläst och kunnig inom många områden. Man kan alltid lita på Karin. Om man bor på lite avstånd finns Karin alltid tillhands via mejl eller telefon. Tveka inte att kontakta henne.

Anette Tufvesson


Engagerad, klok och generös med sin kunskap och goda råd.

Lilyana Roza Thorsager


Med stort engagemang och kunskap har Karin hjälpt mig på min väg till ett friskare liv. Rekommenderar varmt Karin!

Lina Linde


Hade en telefonkonsultation med Karin och det fungerade mycket bra.. Sâ enormt kunnig och jag hade en stor hjälp av henne. Dessutom engagerad och trevlig.. Ett stort tack!   Jag bor lângt ifrân. Annars hade jag förstâs gâtt till henne i stället
Lena Alsmo