Hälsoanalys - Funktionsmedicin

En hälsoanalys är en bra start att förstå hur man kan jobba med sin hälsa. Hälsoanalysen passar både den som mår ganska bra och bara vill ha en hälsokoll och den passar också den som inte alls mår bra och sökt många svar men inte funnit dem med hur man mår.

Att jobba med sin hälsa är en process och kan ta lite tid, man får räkna med att komma några gånger. Nedan beskriver jag hur en hälsoanalys går till och vad den kostar.

Med en hälsoanalys får du en ordentlig genomgång av din hälsa under 1½ -2 timmar med flera olika metoder som en levande blodanalys, torrblodsanalys, urintester, kinesiologitestning av funktionella svagheter i organ och eventuellt annat som är relevant för symtombilden som patogener (virus, parasiter, bakterier) mögel, svamp, matintolleranser om vi misstänker sådana, frekvenstestning  samt Österländsk kropps och ansiktsdiagnos. Vi avslutar med rådgivning om vad du kan göra med olika örter, näringstillskott, mat och övningar.

Kostnad för hälsoanalys är 1700 kr
Ett återbesök kostar 750 och tar ca 45-60 minuter 
Telefonkonsultation 700 kr /påbörjad timme inklusive inläsning
Ett enklare hälsoproblem tex återkommande uvi  eller halsinfektioner och du är i övrigt frisk kan bokas på en timme 900 kr nybesök. Rådgör med mig om du passar för detta. 
Bokar gör du via karin@denvildamedicinen.se

Att jobba med sin hälsa är en process och det  är svårt att säga hur lång tid det tar. Detta varierar med vad för slags problem du har och hur mycket du jobbar med dina problem. Det går att anpassa råden efter olika behov och kassor. I början kan det vara vits att komma på återbesök redan efter en månad, och är det en längre process så glesar vi ut  återbesöken. Du får support under tiden så länge du köper tillskott av mig.

Det finns också möjlighet att göra hårmineralanalys  * 
Matintoleranstest
Funktionstester i labb

* I en hårmineralanalys ingår första samtal och klippning. En labbrapport från Trace elements i USA. Ett återkopplingssamtal och väljer du att köpa tillskott från mig ingår uppföljande support 
Kostnad enbart håranalys inklusive första besök/samtal och återkopplingssamtal 1950 kr
Håranalys som en del av hälsoanalysen och vi går igenom håranalys på ett återbesök som du betalar för 1350 kr
( du får dock ut mycket av hälsoanalys enbart) 

20180702_152338jpg